Tinichigerie/Vopsitorie


ALEVA SERVICE va ofera servicii complete de tinichigerie si vopsitorie in cadrul service-ului nou, modern si foarte primitor.

Vopsirea autovehiculelor se realizeaza la cele mai inalte standarde de calitate.

Tinichigerie

Toate reparatiile care au ca obiect structura metalica a masinii, se desfasoara intr-un spatiu foarte bine amenajat si utilat cu aparatura de ultima generatie astfel incat calitatea lucrarilor executate este una foarte ridicata ,la acest lucru contribuind si calificarea foarte inalta a personalului nostru. Deasemenea calitatea pieselor si materialelor folosite in procesul de reparatie este una foarte buna , experienta noastra in alegerea producatorilor de piese interschimbabile fiind hotaratoare.

Vopsitorie

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne metode de lucru (atat din punct de vedere tehnic, cat si economic si ecologic). Pregatirea pentru vopsire:

in spatii speciale, dotate cu filtre si instalatii de aspiratie
avem astfel grija pentru calitatea operatiei, caroseria fiind protejata fata de actiunea fullerului sau a altor impuritati

Vopsirea masinilor se face in interiorul a doua cabine de vopsit de ultima generatie cu control permanent al fluxului de aer si a temperaturii, vopseaua fiind uscata la temperature de 60-80 grade.

Laboratorul propriu de vopsele , calitatea materialelor folosite precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostrii


© www.aleva.ro